Aankomende Activiteit

STERRENSTOF SUNDAY SIT-DOWN

Pllek

In theorie vertegenwoordigt de parlementaire democratie onze belangen, maar voelt dat nog wel echt zo? Hoe zou de wereld er uit kunnen zien als wij het echt zelf voor het zeggen hadden? Een huiselijke namiddag en avond waarin maatschappelijke thema’s op een informele manier ter sprake worden gebracht door professionele sprekers, afgewisseld door goede live muziek en performances.

Zondag 5 maart nestelen we ons in de ruimte naast het restaurant en nemen we de tijd om te dromen en te filosoferen over onze ideale wereld, buiten alle politieke agenda’s om. Welke steen kunnen wij bijdragen aan de maatschappij? Wat kunnen wij doen om meer begrip te creëren binnen onze leefomgeving? Welke veranderingen zijn er volgens jou nodig om tot een inclusieve samenleving te komen, en welke acties kan je zelf, binnen je eigen kring, ondernemen om de wereld mooier te maken?

Sterrenstof Sunday Sitdown: Nutopia is een inhoudelijke maar ook relaxte zondag, met genoeg food for thought voor jezelf en je vrienden – en een grote pan soep, natuurlijk.

Inloggen