Aankomende Activiteit

The Landscape Project #1

Groothandelsgebouwen N.V.

Rosalie Wammes

Oh Thunder

The Landscape Project #1 is een heilig vervreemdend landschap. Een plek waar aandacht is, waar natuur een rol speelt, maar ook een landschap waar de mens een ingreep heeft gedaan. Verfijning, schoonheid, samenzijn, het mystieke en de verwondering komen samen. Geen haastige schoonheid, geen oppervlakkigheid van korte duur. Een esthetisch landschap dat weliswaar heel langzaam in verval raakt, maar dit verval niet als eindpunt ziet. Eerder als kentering, als verdieping. Een verblijfsplek en een kunstwerk ineen. Tijdens Motel Mozaïque 2018 bouwt kunstenaar en muzikant Rosalie Wammes een een 65 uur durend landschap in het Groothandelsgebouw ze je met performances mee neemt naar een andere wereld. Doorlopend en gratis toegankelijk.

“ Hyperbody is a living system that exceeds conventional boundaries and definitions of existence. For example, a slime mold in its plasmodial form that looks like a membranous slug is a hyperbody; it is formed by the merging of many individual cells to form a single, coordinated giant cell.”

BIOGRAFIE

Rosalie Wammes is afgestudeerd als performer aan de Toneelacademie Maastricht en maakt installaties, muziek en performances. The Landscape Project #1 ontwikkelt zij samen met dramaturge Anne van de Wetering.

Inloggen