Blog detail

De graadmeter van het Nederlandse livecircuit

17 januari 2021, Malou Miedema, Atze de Vrieze, Kilian Kayser en Timo Pisart

20. Gino Cochise

Een uiterst vreemde stem. Syncopische drums. Orchestral hits. Het zijn niet de eerste dingen waar je aan denkt bij een jongen die ‘geboren is uit een kokosnoot’ en vindt dat muziek er alleen is voor ‘meditatie en als medicijn’. Toch zijn het de opvallende ingrediënten die van Gino-Cochise een van de meest spannende acts van Noorderslag maken. Laat die collab met Black Midi, Han Bennink of Rage Against The Machine maar komen.

Bron 3voor12

Meer Eurosonic Noorderslag?

Kijk via het ESNS-platform van 3voor12 en 3FM nog veel meer shows terug van Eurosonic en Noorderslag. Bekijk ook de tv-uitzending Noorderslag 2021 met de hoogtepunten van het programma en veel reportages en check hier de top 20 van Eurosonic.

Inloggen