Blog detail

Gerson Main brengt ode aan zijn stad ‘Amsterdam’ uit

‘Ik probeer deze stad wel eens te ontvluchten. Want de hoeveelheid herinneringen die in haar opgeslagen zitten is soms overweldigend. Maar waar ik mezelf ook heen droom. M’n dromen en reizen eindigen altijd weer in Amsterdam. Mijn Amsterdam. Mijn thuisbasis.’

Gerson  

Ray Charles zong voor Georgia. Gerson zingt voor Amsterdam. Z’n gelijknamige nieuwe single is een muzikaal cadeau aan de stad die hem zo dierbaar is. 

Het is een ode aan een plek waar hij zich veilig voelt. Gerson zingt over de liefde, warmte en inspiratie die de stad rijk is. Over hoe divers de stad is. En hoe die diversiteit je vleugels kan geven. Als je namelijk alles ziet, dan kan je alles zijn.

Amsterdam

Luister ‘Amsterdam’ hier

https://lnk.fuga.com/gersonmain_amsterdam

 Gerson-specs.png

Inloggen