Aankomende Activiteit

Gino-Cochise

Gino-Cochise is geboren uit een kokosnoot (1990).

Hij preekt het concept van bewegen in het belang van de gezondheid van onze planeet. Gino is ervan overtuigd dat muziek alleen gebruikt moet worden bij meditatie, als medicijn. Je kunt de producer en multi-instrumentalist kennen van Pink Oculus, Anne-Fay (waarmee hij in 2019 op MOMO Festival speelde) en andere formaties.

De syncopische drums, die malle, staccato vocalen, die uiterst vreemde rapstem… nee, er is geen pijl op te trekken wáár je de Amsterdamse Gino-Cochise nou precies mee moet vergelijken. – 3voor12

In februari heeft Gino-Cochise zijn debuutsingle ‘Fo Woa’ uitgebracht met een vurige videoclip opgenomen in Paradiso. Dit is het begin van een serie van singles afkomstig van zijn debuutalbum ‘LBM lll’ dat hopelijk snel het levenslicht ziet!

“Het zijn tien songs waar ik zo’n drie jaar aan heb gewerkt. Het is het derde album, maar ik ga het net als met Star Wars van achteren naar voren uitbrengen. Ik vond de boodschap van dit album, over spiritualiteit, bewustwording en stilte, nu belangrijker.” vertelt Gino aan 3voor12.

Wanneer kan ik dit zien?
Vrijdag 23 april tussen 19:00 en 22:00.

Dit programma is onderdeel van online festival MOMO Create & Perform dat wordt uitgezonden op 23 en 24 april van 19:00 tot 22:00. Wil je erbij zijn? Je hebt keuze uit een passe-partout voor 23 & 24 april of een dagticket voor 23 of 24 april. Meer info & tickets

Inloggen