Aankomende Activiteit

Ruben Annink + Gerson Main (Metropool)

Metropool

Ruben Annink
Singer-songwriter met Nederlandstalig werk, op tv gezien bij ‘Beste Zangers’ en ‘De Beste Singer-Songwriter’

Mede door het succes van zijn deelname aan Beste Zangers verkocht zijn clubtour razend snel uit en is het tijd voor een nieuwe reeks shows. Op 16 oktober is hij in het kader van die clubtour te zien in Hengelo!

Ruben Annink werd voor het eerst bekend bij het grotere publiek door zijn deelname aan tv programma “De Beste Singer-songwriter” in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben binnen de Nederpop zijn eigen sound en stem ontwikkeld, zoals terug te horen is op zijn laatste EP “Helderzien”.

Gerson Main
“Gerson werd landelijk bekend door zijn deelname aan de beste singer-songwriter van Nederland. Hij bracht het album ‘de slechtste singer-songwriter van Nederland uit. Een zalen- en festivaltour volgde. Kort daarop schreef hij de muziektheater voorstelling ‘Ga weg maar blijf’ die beloond werd met vier sterren. Daarna trok hij zich een poosje terug om in het schrijven te duiken. Onlangs bracht hij de single ‘Van Adam voor Eva’ uit. En staat er een nieuwe plaat, theatervoorstelling en dichtbundel gepland komend najaar. Maar eerst mee met Ruben!

Inloggen